AFA

Quotes de l’AFA  (2019-2020)

Som totes les mares i pares de l’escola. Tu també hi ets, belluga’t!

Qui és l’AFA

Per tal de repartir-nos la feina l’AFA de l’escola s’organitza en comissions de treball temàtiques. Algunes són de llarga durada i altres puntuals. Gestionen una part molt important del funcionament de l’escola: Casals d’estiu, mitja pensió,  acolliment, cangur, economia, cultura, activitats en horari no lectiu, web…

Què fem?


Estatuts de l’AFA

https://issuu.com/esc_barrufet/docs/estatuts_ampa_barrufet
Presentació Estatuts AFA Barrufet


 

La Junta Ampliada

QUÈ ÉS LA JUNTA AMPLIADA?

El segon dijous de cada mes, a les 21.00 h al vestíbul de l’escola, ens reunim en Junta Ampliada.
Aquestes reunions són els fòrums de participació directa de tots els pares i les mares de l’escola.
Serveixen per explicar tot el que van fent les diferents comissions. És on es prenen les decisions que calgui sobre el funcionament de l’AFA i les seves activitats.
A la Junta Ampliada es consensuen les aportacions que es faran al Consell Escolar a través dels membres de la Junta Petita (junta directiva de l’AFA: president/a, vicepresident/a, secretari/ària, tresorer/a, vocals).
I també es debaten totes les propostes que arriben.

QUI VA A LES JUNTES AMPLIADES?

Hi ha d’anar com a mínim un membre de cada comissió, l’administrativa de l’AFA, la coordinadora de les activitats de l’AFA, els membres de la Junta Petita i els pares i mares de l’escola que hi vulguin participar i que hagin pagat la quota de l’AFA.

PER QUÈ ÉS INTERESSANT ANAR-HI?

Perquè en aquestes reunions es decideixen i s’informa de moltíssimes coses que afecten el funcionament de l’escola, els serveis i les activitats de l’AFA, la relació amb els mestres…

PERÒ ENTENDRÉ ALGUNA COSA?

Si ets nou a l’escola, potser a les primeres reunions hi haurà algunes coses que no sabràs, però tenim moltíssimes ganes que tothom s’hi senti acollit i sempre intentem contextualitzar els temes per aconseguir la màxima integració de tots els assistents. A mesura que hi vagis participant veuràs que no és gens complicat.
La participació del màxim nombre de persones a la Junta Ampliada fa que les reunions siguin més profitoses i que l’escola tingui l’espai de comunicació que volem.