AFA

L’Associació de Famílies de l’Escola Barrufet (AFA) està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola. Per tal de repartir-nos la feina, l’AFA de l’escola s’organitza en comissions de treball temàtiques. Algunes són de llarga durada i altres puntuals. Gestionen una part molt important del funcionament de l’escola: Casals d’estiu, mitja pensió,  acolliment, cangur, economia, cultura, activitats en horari no lectiu, web i inclusiva.

Les reunions es fan una vegada al mes en la Trobada Mensual de Famílies, que pren el relleu de la Junta Ampliada amb un canvi de nom que vol obrir les reunions a totes les famílies i facilitar la seva participació.

Trobada Mensual de Famílies

Les famílies de l’Escola Barrufet ens reunim, generalment, el segon dijous de cada mes en una reunió que abans es coneixia com Junta Ampliada però que a partir del de l’any 2022 pren el nom de Trobada Mensual de Famílies. Amb aquest canvi volem obrir encara més la reunió a la participació de totes les famílies i el nom respon a les propostes d’algunes famílies. Aquestes trobades són els fòrums de participació directa de totes les famílies de l’escola, en els quals es debaten totes les propostes que arriben, i es prenen les decisions que calgui sobre el funcionament de l’AFA i les seves activitats.

A la Trobada Mensual de Famílies (coneguda fins ara com a Junta Ampliada) es consensuen les aportacions que es faran al Consell Escolar a través dels membres de la Junta Petita (junta directiva de l’AFA: president/a, vicepresident/a, secretari/ària, tresorer/a, vocals). La trobada serveix també perqué les diferents Comissions expliquin les darreres novetats, propostes i decisions a prendre i aprovar.

Amb l’adaptació de la Junta Ampliada a la nova Trobada Mensual de Famílies incorporem també una modalitat més flexible en la celebració d’aquestes reunions. Tradicionalment, es feien de manera presencial el segon dijous de cada mes a partir de les 21 hores. Es va provar de variar de dia i hora per augmentar la participació, sense gaires canvis. Amb la pandèmia de la Covid-19 les reunions es van haver de fer de manera telemàtica per raons de seguretat sanitària. Amb la celebració de les reunions per videoconferència algunes famílies van demanar que el format es mantingués més enllà de la pandèmia, per facilitar la participació de les famílies que no ho podien fer presencialment. Durant el que queda de curs escolar 2021-22 alternarem les trobades presencials i telemàtiques per veure quin és el format preferit pels propers cursos.

Si ets nou a l’escola, potser a les primeres reunions hi haurà algunes coses que no sabràs, però tenim moltíssimes ganes que tothom s’hi senti acollit i sempre intentem contextualitzar els temes per aconseguir la màxima integració de tots els assistents. A mesura que hi vagis participant veuràs que no és gens complicat.

La participació del màxim nombre de persones a la Trobada Mensual de Famílies fa que les reunions siguin més profitoses i que l’escola tingui l’espai de comunicació que volem.

Si teniu qualsevol comentari i/o proposta de millora en la celebració de la Trobada Mensual de Famílies us podeu posar en contacte amb l’AFA en el correu afabarrufet@gmail.com 

Properament farem un formulari de contacte en aquest sentit per facilitar la vostra participació i comentaris.

Gràcies i ens veiem en la propera reunió!

Assemblea General

Presentació Assemblea General 2021

Acta Assemblea General 2021

Presentació Assemblea general 2020

Acta Assemblea General 2020

T’escoltem!

Tens un dubte sobre el funcionament de l ‘AFA? Vols formar part d’una comissió i no saps com fer-ho? Tens una idea brillant i ens la vols fer arribar?

Consultes, dubtes, propostes… amb aquest formulari volem recollir tot això i més per fer-ho arribar a les Reunions mensuals de Famílies i poder parlar-ne i debatre’n tots i totes juntes.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Quotes de l’AFA  (2022 – 2023)

  • Quota membre AFA: 12€ per família.
  • Quota de funcionament: 43,50€ per alumne i mes (de setembre a juny, ambdós inclosos).
  • Cangur Fix Matí: 18€ al mes.
  • Cangur Esporàdic Matí: 3€ per dia esporàdic.
  • Cangur Fix Tarda: 20€ al mes.
  • Cangur Esporàdic Tarda: 3€ per dia esporàdic.

Pots consultar el model econòmic de l’AFA Barrufet en aquest pdf o al final d’aquesta pàgina.

Noves quotes de TEMPS DE MIGDIA aprovades pel curs 2021-2022 amb caràcter retroactiu:

5 dies fixes setmana : 118,00 €/mes

4 dies fixes setmana : 94,40 €/mes

3 dies fixes setmana : 70,80 €/mes

2 dies fixes setmana : 47,20 €/mes

1 dies fixes setmana : 23,60 €/mes

Quota per dia esporàdic : 8,00 €/dia