Aquí trobareu els diferents menús de l’escola que es serviran durant aquest curs:
MENÚ SETEMBRE 2023
Tots els àpats s’acompanyen amb pa. El peix fresc de mercat es cuinarà amb la tècnica culinària adient per a cada tipus de peix.
Tots els plats estan elaborats per les cuineres del centre, a partir d’ingredients frescos, de temporada i amb un mínim de producte ecològic i de proximitat.
Les guarnicions dels plats gaire bé sempre són amanides amb enciams variats i altres ingredients de temporada: cogombre, tomàquet, pastanaga, olives, pipes, panses, sèsam torrat, llavors de lli…
Els menús estan revisats per en David Caballé i Gabor Smit dietista ADITEC: 0009
Menú Anteriors
- Setembre 2023: Menú Basal
- Juliol 203: Menu casal
- Juny 2023: Menú basal Menú derivacions
- Maig 2023: Menú basal Menú derivacions
- Abril 2023: Menú basal Menú derivacions
- Març 2023: Menú basal Menú derivacions
- Febrer 2023: Menú basal Menú derivacions
- Gener 2023: Menú basal Menú derivacions
- Desembre 2022: Menú basal Menú derivacions
- Novembre 2022: Menú basal Menú derivacions
- Octubre 2022: Menú basal Menú derivacions
- Setembre 2022: Menú Basal Menú Derivacions
- Juliol 2022: Menú Casal d’estiu
- Juny 2022: Menú Basal
- Maig 2022: Menú Basal
- Abril 2022: Menú Basal
- Març 2022: Menú Basal
- Febrer 2022: Menú Basal
- Gener 2022: Menú Basal
- Novembre 2021: Menú Basal
- Octubre 2021: Menú Basal
- Setembre 2021: Menú Basal